Bedrijfskundig advies Dongen

Bedrijfsadvies in Dongen begint bij Kubus Dongen

Kubus Dongen doet meer dan administratie en boekhouding alleen. Voor ons begint een samenwerking pas bij het bespreken van de cijfers. De cijfers geven inzicht in uw positie als ondernemer. Samen kijken we naar de onbenutte kansen voortvloeiende uit de cijfers en processen. Dát is de start van het bedrijfsadvies van Kubus Dongen.

Kubus, bedrijfsadvies uit een specialistisch eigen netwerk

Kubus Dongen is bedreven in een breed scala aan fiscale en financiële diensten. Toch kan het voorkomen dat er een diepgaander specialistisch bedrijfsadvies wordt gevraagd. In dat geval is het goed om te weten dat we aangesloten zijn bij de grootste administratieve coöperatie van Nederland, Kubus.

Kubus kan ieder bedrijf helpen aan bedrijfsadvies

Met het huidige enorme aanbod van online kennis, toegankelijke automatiseringen voor een breder publiek en een wirwar van cross sellers op allerlei dienstverleningen is het logische gevolg dat u als klant veeleisender mag worden. Onze Kubus Coöperatie speelt hier op in en beperkt zich allang niet meer tot alleen de administratieve dienstverlening. In onze coöperatie bevinden zich naast de traditionele administratiekantoren namelijk ook specialisten in alle lagen van bedrijfsadvies in het algemeen, zoals:

 • Omgevings- en gemeenteloket
 • Assurantiekantoor
 • Accountantskantoren
 • Fiscalisten
 • Register Belasting adviseurs
 • Marketingkantoor
 • Subsidieadviesbureau
 • Arbeids- en ondernemingsrecht jurist
 • HRM kantoor
 • Agrarische specialisten
 • Mediator
Kubus bedrijfskundig advies

Waarom bedrijfsadvies van Kubus altijd loont

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat de vraag “doe ik het wel goed?”. Bij een vennootschap of firma of besloten vennootschap zal deze vraag veelal gedeeld worden met de vennoten maar...Als ondernemer is het natuurlijk fijn om te sparren met een andere ondernemer. Kubus Dongen begrijpt dit als geen ander. Bedrijfsadvies door vestiging houder Jack van den Nieuwenhuizen De eigenaar van Kubus Dongen is Jack van den Nieuwenhuizen (doorverwijzing over ons pagina) helpt u graag verder met bedrijfsadvies en schakelt zonodig een van onze specialistische vestigingen in. Binnen onze Kubus Coöperatie heerst de filosofie dat je eerst iets weg moet geven om er iets voor terug te kunnen krijgen. Iets wat gestalte krijgt in de vorm van bedrijfsadvies. Onze specialistische vestigingen helpen u namelijk op dezelfde laagdrempelige manier als Kubus Dongen dat doet tijdens kennismakingsgesprekken. Wilt u iets weten op een specialistische vlak? Jack brengt u persoonlijk in contact met de desbetreffende vestiging voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u meer weten over onze specialisten en hun bedrijfsadvies?
Neem gerust contact met ons voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.